امضای تفاهم نامه میان دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز صبح امروز 17 آبان ماه 93، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
این تفاهم نامه در آیینی با حضور اعضای هیئت رئیسه 2 دانشگاه ، توسط دکترمجید ارشاد، رئیس دانشگاه شیراز و دکتر محمدهادی ایمانیه ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و خدمات بهداشتی و درمانی استان فارس به امضا رسید.
رئیس دانشگاه شیراز در این مراسم اظهار امیدواری کرد که این تفاهم نامه زمینه مناسبی را برای پیشرفت علم و پاسخگویی به نیازهای جامعه توسط دو دانشگاه فراهم سازد.
دکتر ارشاد ، هدف از انعقاد این تفاهم نامه را ، توسعه همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی، توسعه ای، اداری و مالی و فرهنگی دانشجویی بین دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد .
وی، برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات آموزشی در راستای فعالیت‌های بین رشته‌ای و بهبود کیفیت آموزش‌های تئوری و عملی ، تسهیل در انجام پایان نامه‌های تحقیقاتی مشترک دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، شرکت دانشجویان هر دانشگاه در دوره‌ها و کلاس‌های دانشگاه دیگر و برگزاری مشترک دوره‌های آموزشی کوتاه مدت مهارتی را از مهمترین بخش همکاری های آموزشی تفاهم نامه برشمرد.
رئیس دانشگاه شیراز در ادامه به موضوع همکاری های پژوهشی پرداخت و اظهار داشت: برگزاری سمینارها و کنفرانس‌های علمی مشترک با همکاری اعضای هیأت علمی و سرمایه‌گذاری مالی مشترک متناسب با نوع گردهمایی ، ارائه خدمات اطلاعات پژوهشی کتابخانه‌ای و بانک‌های اطلاعات داده‌ای ، تسهیل استفاده از امکانات آزمایشگاهی و تجیهزات مرتبط ، سرمایه‌گذاری مشترک روی طرح‌های تحقیقاتی ، تسهیل تشکیل شرکت‌های دانش بنیان مشترک ، اعلام نیاز طرفین به خدمات پژوهشی و تأمین نیازهای بومی در راستای حرکت به سمت اقتصاد مقاومتی ؛ از جمله قسمت های تفاهم نامه میان دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد.
دکتر ارشاد خاطر نشان کرد : در قالب این تفاهم نامه ، همکاری های خدماتی و پشتیبانی شامل ارائه خدمات به اعضای هیأت علمی و دانشجویان و کارکنان در حوزه‌های فعالیت‌های رفاهی، مجتمع‌های خدماتی-فرهنگی-تفریحی و گردشگری و سالن‌های همایش ،ارائه خدمات درمانی در مراکز تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی شیرازبه اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه شیراز ، ارائه تسهیلاتی برای تبادل پرسنل (اعضای هیأت علمی و کارکنان) بصورت مأموریت با زمان مشخص بین دو دانشگاه و همچنین ارائه تسهیلات برای تبادل امکانات سخت افزاری مانند دستگاه‌ها و تجهیزات در قالب قراردادهای مشخص تنظیم شده ؛ صورت می گیرد.
وی در پایان به موضوع خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره کرد و گفت : تبادل نرم‌افزارها، تجارب فنی و علمی وخدمات سخت‌افزاری ، اطلاع‌رسانی از امکانات علمی، آموزشی، پژوهشی، رفاهی، گردشگری و نیز سمینارها و نشست‌ها و گردهمایی‌های اجتماعی- علمی و فرهنگی طرفین و ایجاد لینک بین پایگاه های اطلاع‌رسانی طرفین ، تولید محصولات و تجارب و دانش فنی مشترک مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات و ارائه خدمات به طرفین در زمینه دوره‌ها و فعالیت‌های مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات (مثل آموزش‌های الکترونیکی، پزشکی از راه دور) بر اساس تفاهم نامه میان دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرا می شود.

عکس های بیشتر مرتبط با این خبر در آرشیو الکترونیکی روابط عمومی دانشگاه شیراز موجود است.